Om Adam Killander

När jag inte bygger funktioner & lär mig nya ramverk så gillar jag bland annat att träna, spela spel & kolla film.

Vem är jag

Jag brinner för frontend utveckling, älskar nya funktioner & snygg kod. Noggrannhet & struktur med detaljfokus är min filosofi, men jag vet också när något är ”good enough” & är duktig på att möta deadlines. Jag har lätt att växla mellan socialt/skarpt läge & gillar att omsätta designidéer till verklighet med användaren i fokus.

På fritiden kopplar jag gärna av genom att se på film, fika eller att träna. Jag älskar även musik & att spela trummor.

Mitt jobb idag

Jag jobbar hos Nordic Morning på Data och analys avdelningen. I första hand ansvarar jag för implementera förbättringar och analysverktyg på våra kunders hemsidor och våra egen utvecklade verktyg. Det kan t.ex. innebära att vidareutvecka existerande funktioner eller bygga helt nya, optimisera hastigheten och laddningstider.

I våra större projekt arbetar vi i team där jag är länken mellan tekniken & kunden. Jag leder också några mindre projekt där jag sköter allt från analys, frontend utveckling & bearbetning av resultat & statistik.

Vad söker jag

Min dröm är att bli en grym frontend utvecklare med kunskap om allt kring ämnet. Inte bara idag, utan även morgondagens senaste teknik & ramverk. Jag vill inte stanna där heller, utan söker även kunskaper om Backend system, marknad, produkt & funktionsutveckling.

Att bli expert på allt blir svårt, men grundläggande kunskaper inom det mesta & med störst fokus på frontend utveckling hoppas jag bygga & designa de coolaste systemen!

Jag har fått jobba på fantastiska företag under mina år & det är svårt att säga vad den perfekta arbetsplatsen är. Så länge jag får utveckla, utvecklas & får chansen att jobba med något som skapar värde eller skillnad för andra så är jag hemma.

...ett fint kontor är ju också trevligt!